app udvikling

Måske det er en globaliseret verden der har gjort, at vi hele tiden tænker fremad og forsøger at opnå mål og ønsker. Det er en ‘flydende’ tid, hvor gamle traditioner er i opbrud og ny innovation kommer til overalt. Efterhånden er livets og hverdagens muligheder nærmest ubegrænsede og det er blevet lettere at gå efter sine mål, drømme og ønsker end nogensinde før. Vi får mad bragt til døren på få minutter, vi kan se de film vi har lyst til – når vi ønsker det, og vi kan få al den information vi søger ved blot at glide pegefingeren hen over en app på skærmen.

Man kan endda få udviklet sin helt egen app af firmaer som fx www.softwaredanmark.dk, der bl.a. specialiserer sig i app udvikling. Det er nemt, det er til at betale og ingen tvivl om at det er genialt. Men vi må også huske på, at er er tale om information der blot for få år siden, krævede at vi skulle en tur på biblioteket, eller vente til boghandleren åbnede mandag morgen. Verden er fuld af nye muligheder, men den kører stærkt. Nogle gange så stærkt at vi slet ikke indser hvilken centrifuge i egentlig befinder os i som mennesker.

Det skal være nu eller aldrig

Problemet er at vi mennesker hurtigt bliver godt tilvænnet til at få tingene som vi vil have dem og helst hurtigt. Tendensen går i retning mod, at når vi ønsker noget – så skal det være nu eller aldrig. Vi har svært ved at vente – og hvis tingene ikke går vores vej, bliver vi i stigende grad irriterede og i sidste instans kan vi endda blive aggressive. Der er faktisk nogen der mener, at tidens utålmodighed er en af de største triggere til stress overhovedet – og det kunne godt være et emne vi bliver nødt til at tage alvorligt, for det går ikke bare ud over vores sundhed, det påvirker også det arbejde vi udfører i det daglige og den måde vi opfører os på overfor hinanden.

Det er denne måde at være utålmodig på, der er årsagen til at vi kører for hurtigt over vejbumpene, så både hat, briller og medpassagerer danser og hopper rundt inde i bilen. Det årsagen til at vi råber til den stakkels kassedame i supermarkedet, om ikke der snart kunne blive åbnet en kasse mere? Det er også en fortravlethed i hverdagen, der gør at vi nogle gange går og bekymrer os mere om i morgen, i stedet for at koncentrere os om at leve øjeblikket lige nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *